Alla inlägg den 19 februari 2008

Av Catja - 19 februari 2008 15:58

Det säger mamma till mig allt som oftast. Och idag har jag verkligen tagit fasta på det. Jag har sovit och sovit, kollat tv och sovit lite till. Skönt, men gaaah!! Har inte fått gjort nånting! Okej jag tvättade alla kläder med extrem noggrannhet, men förutom det så har jag inte gjort nånting! Jo, bäddat sängen...Wow. Vilken bedrift. Hm. Jaja... Visserligen hade jag nog inte orkat så mycket annat. Jäklar va slut jag är i ryggen. Och nu har jag huvudvärk också. Suck. Nåja, snart kommer patrik hem å då blir det middag och sedan kanske vi sticker över till A och L.

Av Catja - 19 februari 2008 07:15

Då var vi här, min enda lediga dag den här veckan. Och vad gör jag då? Jo, kliver upp klockan halv sju och går ner i tvättstugan.

Vi har så mycket tvätt så dom senaste dagarna (kanske till och med den senaste veckan) efter duschen har man varit orolig om det ska fannas kvar nå troros i byrålådan. Och hör och häpna, igår rotade jag fram d absolut sista paret. Det här tvättandet drog verkligen ut i d sista. Nåja, d finns ju faktiskt ETT par trosor kvar men... Dom.... Så här är det.

Man har ju alltid sina panik trosor. Som Bridget Jones ni vet, dom jättefula, obekväma och reallyy unsexy. Sånna har ju alla, även jag! Men jag har nånting som är ännu värre än det till och med. Och det finns en till som har det. Jag och Rebban (Sorry nu sätter jag dit dig också tjejen!) , har varsitt par PÅSK-trosor. Och dom är så horribelt fula!

Förra påsken var jag och Rebban å gick på stan, hittade ett par knallgula, pippigula, påskgula trosor. "Ahah, påsktrosor" tänkte vi.

Köpte dom såklart, påsken är ju en högtid så varför skulle man inte kunna köpa lite nya kläder i påskens ära. (Fast påsken är väl ingen direkt lycklig högtid but still....) Dessa gula stringtrosor har dessutom volanger i spets runt om så dom blir nästan som en yttepytte-kort kjol. Så efter att du varit på toaletten och drar på dig byxorna igen, måste man vara jätte noga med att peta ner den lilla gula spets volangen som sticker ut ovanför jeansen...

 Så hade jag inte tvättat idag hade påsktrosorna fått åka på drygt en månad för tidigt! :)


 Hur som helst... Tvätt idag. Uäck! Tycker ju i vanliga fall att tvättandet är kul men idag är det ruggigt jobbigt. Eftersom jag skulle vara ledig idag så tog jag på mig lite för tunga grejjor på jobbet igår. Så det får man lida för idag. Att gå i trapporna är rena mardrömmen. Plus att det börjat värka, spänna i magen. Emellanåt kommer det ett hugg i sidan som ett håll. :(  Fasen jag måste låta bli att göra dom där tunga grejjorna. Men det är svårt. Man känner sig så jävlig på jobbet.


Jahapp, nu tog inspirationen slut helt plötsligt! Vi får väl se om den kommer tillbaka senare. Tjao!

Tidigare månad - Senare månad

Presentation

Omröstning

Du som läser! :) Känner du mig?
 Ja mycket väl!
 Jodå, vi är bekanta!
 Vi vet vem den andra är!
 Nope.
 Vet inte. (Hah! Ja, det var ju ett lustigt alt!)

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14 15 16 17
18
19 20 21
22
23
24
25
26
27
28
29
<<<
Februari 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards